mandag 23. mai 2016

Stor-Oslo rundt

Denne helgen har vi fartet mye rundt i forbindelse med loppemarked. Nå har vi riktignok kun fått med oss tre loppiser på to dager, noe vi minst klarer på én dag hvis vi holder oss innenfor Oslo. Denne helgen har vi dratt utenfor bygrensene, og reist både langt øst og langt vest; fra Fjellhamar og Lillestrøm til Asker. Denne helgen spanderte vi på oss en 24-timers billett i "alle soner" i stor-Oslo. 190 kroner er endel for å komme seg rundt til de forskjellige markedene, men så var det ingen i selve bykjernen da. Neste helg holder vi oss nok i byen. Vi har besøk tre store idrettshaller, fremfor de sedvanlige barneskolene. Og vi har shoppet!

Normale mennesker drar gjerne på loppemarked for å finne fine og dyre merkevarer til en billig penge, noe vintage eller kanskje noe som i utgangspunktet er veldig dyrt. Auksjon er også populært har jeg skjønt. Vi, vi plukker med oss alt mulig "billigrask". Heller billige pocketbøker enn solide innbundne bøker, og "finlopper"-bordet holder vi oss som regel langt unna. Auksjon ødelegger stemningen totalt for oss hvis det er på samme rom som andre avdelinger. Men vi finner mye fint likevel da, og synes kjøpene vi gjør er gode kupp likevel. I dag fylte vi opp den store tursekken vår, kjøpte en ekstra sekk for frakting av bøker, 3 handlenett og i tillegg ble det to bæreposer. Det var ikke så gøy å gå til toget, en 20 minutter lang gåtur, i regn, og med all denne bagasjen. Men vi slappet av godt med tre kakestykker på del før vi tok beina fatt, og kake = sukker = kjapp energi.

Vel hjemme hadde vi med oss 50 + mangabøker, en hel haug andre bøker, fem brettspill, tre konsollspill, et krus, en kakeboks, en kaffekanne, tre søte oppbevaringsglass, en matboks, en liten "leke"-koffert (oppbevaring), sekken vi brukte til å frakte bøkene i, en ting til å holde tortillalefser varme i, Lego ClickIts til den lille jenta på 31 år, og sikkert mer som jeg har glemt nå... Og vi kjøpte tre kakestykker, to kaffekopper, to vaffelplater og en RC Cola. Så fikk vi støttet korpsene litt denne helgen og.
Klare for startskudd i Skedsmohallen.

Søte Bubble Bobble-koppen jeg fikk for en femmer.
54 mangabøker til en 200-lapp. Yay!
En time til stengetid gikk kakestykkene til halv pris. Da ble det tre kakestykker!
RC Cola! Dessverre hadde de ikke grønn Ninjabrus. :(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar