lørdag 28. mai 2016

Kick-off

Vi hadde Kick-off for vår eminente spillklubb i går. 

Evolution
Av 26 inviterte var det bare en liten gruppe på seks som faktisk kom. Det var kanskje like greit, for aldri i verden om det hadde vært plass til 26 gjester hos oss! Vi har plass til en god del folk, men ikke så mange. For en gangs skyld - tror det er første gang i historien - var jentene i flertall. Girlpower and all that! De som kom var folk jeg ikke har truffet på lenge: jenter fra klassen som jeg ikke har turt å treffe pga. skolesituasjonen min, og en som har vært holdt litt utenfor pga. tull i gruppa. Det var veldig koselig å treffe disse folkene igjen, kanskje spesielt han som har blitt holdt utenfor. Vi har jo ikke hatt noe problemer med han, så vi vil jo gjerne ha han med. Men når andre nekter å være med om han er med, så blir det vanskelig. I går fikk han være med, og det er jeg veldig glad for.

Epic Spell Wars of the
Battle Wizards:
Duel at Mt. Skullzfyre
Stemningen var super denne kvelden. Alle var i godt humør, tulla og lo og hadde det gøy. Humoren var sykt dårlig, men sånn som vi lo av alt mulig. Herlig! Sånn skal det være. Fine folk og trillende latter. Kunne ikke ønsket meg mer!

Vi spilte selvsagt. Bare spill som gikk for hele gruppa. Småspill som får med alle sammen. Vi spilte Love Letter Batman edition, Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Duel at Mt. Skullzfyre, 7 Wonders, Martian Dice, Scoville og Evolution. Jentene vant nesten alle spill også. Spesielt fint var det at Stine vant 7 Wonders, når hun kun hadde spilt det en gang før.

Det ble som lovet også pizza til middag og is utover kvelden. For de som ble værende lenge ble det vel både to og tre is. Må jo ha sukkerpåfyll når man sitter og spiller til tre om natta...

Det ble altså en vellyket første spillkveld i Skogholtvn. spillklubb. Neste spillkveld er til torsdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar