onsdag 25. mai 2016

Ny dille: Dice Masters

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg kan bli veldig opphengt i ting (samlemani og opphengthet) en stund, for så å "glemme" det og gå videre til en ny dille. Anders er dessverre veldig lik meg der, og vi girer hverandre opp.

Vi har tidvis dille på Magic: The Gathering, et samlekortspill. Siden vi ikke er noe flinke til dette spillet, og ikke gidder å spille med "de gode", så går denne dillen veldig i bølgedaler. Vi liker best å kjøpe kort for moro skyld når vi finner de på salg.

Nå har vi fått dilla på et noe liknende samlekort-spill, men med terninger, nemlig Dice Masters. Dette spillet er litt mer oss, da man kan velge mellom tema som Marvel, DC Comics, Dungeon and Dragons og mer. Vi liker tegneserier og superhelter! Og så er terningene fine og fargerike, og det gjør meg litt vel "shiny". I do like pretty and colorful things. And collecting things. And buying things. Det fine med Dice Masters er at én pakke er så billig! Bare 15 kroner på Outland, billigere på nett. (MTG koster fra 30 kroner og oppover). 15 Kroner er jo ingenting. Det er derfor lett å alltid måtte kjøpe en pakke. Og én går jo ikke! Minst tre... Og på Spillsjefen selger de jo kun 10 av gangen. Ikke at vi har noe imot det altså, 10 er et passe antall det! Man vil jo gjerne ha alle i en serie. Spesielt så må man jo ha de som er ultra rare. Det krever jo en god del booster-pakker for å finne disse, og i mellomtiden blir det ganske mange dubletter. Og så må man plutselig ha en spillematte og en oppbevaringsboks. Det blir fort penger av slikt.

Men se så pent det ser ut da!

Fargerike sleeves på kortene, og fargerike terninger.
Kan spille med heltene mine Harley Quinn og The Joker!
In-game, Justice League med hjelp av Storm fra X-Men.
Nå gleder vi oss til drafting på Outland når neste kule pakke, Marvel: Civil War, kommer ut i løpet av de neste dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar