torsdag 26. februar 2015

LootCrate: Play

En av Anders sine bursdagsgaver dukket opp i posten i går. Han fikk et halvt års abbonement på LootCrate fra meg! LootCrate er en morsom liten ting for nerder. Du får en boks i posten hver måned, fylt med nerdete moro! Alt fra kule t-skjorter til promokort for spill, fra kule merchandise til godteri. Hver måned har et eget tema, som sier litt om innholdet i boksen. Abbonementet har en fast pris, og kommer på under 200 kr per måned inkludert frakt fra USA. Kult! 

Febraur hadde temaet "play" og skulle fokusere blandt annet på brettspill og rollespill. Perfekt for Anders. 

Fornøyd mann med pakke i hendene.
Åpne og se! Her er det lett å se at boksen er et brettspill i seg selv. 
Innholdet (endel av det iallefall).
Innholdet i denne månedens LootCrate var: boka Ready Player One, en LootCrate exclusive gamedeck til kortspillet SuperFight, en rosa HexBug, en DIY Munny-figur med tre tusjer til å tegne på figuren med, to rock-paper-scissor-terninger i en fin pose, game-kode til Firefly Online (denne ga vi bort siden ingen av oss spiller det) og en PacMan-plakat (ikke avbildet). I tillegg er selve boksen mulig å gjøre om til et brettspill, med spillebrikker ol. inkludert i månedens magasin. Ja, og som alltid fulgte det med en button som viser månedens tema. 

Både jeg og Anders synes det var godt med innhold i denne boksen. Sigurd kjøpte også månedens LootCrate, og syntes det var litt lite i den. Men bare Munnyen i seg selv koster 120 kr på Outland. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar