onsdag 11. februar 2015

"Dinner and a show"

Forrige uke så sendte mamma meg link til en Finn.no-annonse hvor Folketeateret ønsket å dele ut gratisbilletter til en prøvevisning av rockemusikalen De tre musketerer. Jeg sendte mail og fikk billetter til meg og Anders. Så i kveld var vi på teater! 
Siden Anders var på jobbintervju i sentrum, så møttes vi for lunsj ute, og tilbrakte resten av kvelden i byen. Det ble noen timer å slå i hjel, så vi rakk både lang lunsj, kafébesøk, is og shopping.

Musikalen var kjempemorsom. Anders lo sykt høyt, og folk rundt oss ble antakeligvis forskrekket over latteren hans, samt kanskje litt irritert (men det gjør ingenting). Jeg lo også uventet og uvanlig mye! Musikkvalg var veldig bra, selvsagt, 80-tallsrock er alltid kult. Men de burde hatt mye mer trykk, tatt litt mer av og blåst taket av Folketeateret. Det må nevnes at de hadde problemer med mikrofonene (slike små de fester på hodet) og de måtte bruke håndholdte - dette kan ha gjort at skuespillerne mista noe av konsentrasjonen. Jeg ble veldig glad for at de ikke hadde oversatt noen av sangene til norsk, slik de ofte gjør når de skal sette opp musikaler her i landet. Historien var kjedelig, men det spilte ikke noe rolle med såpass underholdende musikk, heftig mye banning og kofferthumor, samtid herlig spilte karakterer (den franske kongen og Rochefort). Denne musikalen anbefales, gjerne med et par glass vin innabords. :D

Lunsj på Mr. Hong: mongolsk buffet.

Stoooor kaffe på Stockflets.

Kafédate.

Is på Oslo City.

Folketeateret.

Kaffe før forestillingen (burde vært vin).

Gleder oss før showstart!

Siste nummeret før pause. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar