torsdag 25. februar 2016

Dyrlegevisitt for Vesla

I går var en kjip dag for Veslepusen vår. Hun ble tatt med ut på tur, på t-banen, helt til Sinsen Dyreklinikk. Hun skulle opereres, stakar. Operasjoner er ikke bare bare, selv om det er en såpass rutineoperasjon som kastrering er. Spesielt skummelt er det for dyr med narkose. Men Vesla ante fred og ingen fare, og var nysgjerrig som bare det. Hun var ikke fullt så nysgjerrig da vi hentet henne etterpå. Var en rimelig pjusk liten pus som lå i buret og stirret tomt på oss. Alt hadde gått fint under operasjonen, og sykepleieren (eller hva de heter disse som ikke direkte er veterinærer) kunne melde om at Vesla var frisk som en fisk ellers også.

Vesla var meget slapp i hele går. Lå for det meste og stirra ut i lufta med smale øyne. Og freste og gjemte seg når Pixie prøvde å snuse på henne. Vi ga henne favorittmaten hennes og hun var tydelig sulten etter å ha fastet fra tidlig morgen. Prøvde å gi henne mest mulig kos, men hun ville hovedsaklig ligge alene på baderomsgulvet. Da vi skulle legge oss i går begynte hun som smått å vise tegn til å kvikne til. Hun dytta seg mot oss for litt kos, og blikket hennes var mer fokusert. I dag er hun mer eller mindre helt seg selv igjen. Hun ser heller ikke ut til å ha noe imot den fine bodyen hun skal ha på for å hindre vasking av såret. Litt mer skeptisk til denne bandasjen hun har på ene foten, den prøver hun stadig vekk å riste av seg. Så langt alt vel, og så håper vi at helingsprosessen går som den skal.

Vesla har hatt løpetid mer eller mindre i hele år, og hadde også en uke i desember. Både vi og kattene har blitt rimelig lei av maset hennes. Nå går vi en roligere tid i møte, håper vi!

Nå er en av to katter kastrert, chippet og vaksinert. Pixie neste! 
Aner fred og ingen fare kvelden før operasjon.
Sliten pusejente på vei hjem. Det var lang vei hjem, og kaldt i buret.
Slappe Vesla med body og bandasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar