onsdag 20. april 2016

Vikingjarl

I dag tok vi turen til Outland for brettspillkveld for første gang på lenge. En kompis hadde gjort oss oppmerksomme på at det skulle være spilltesting av et nytt norsk brettspill som kommer på Kickstarter til høsten. Det hørtes gøy ut, så det ble vi med på.

Vi ble veldig positivt overrasket over hva de hadde fått gjort med lokalene på Outland siden sist vi var med. Nå har brettspillgjengen fått eget adskilt rom, slik at støyen fra Magic-spillerne blir holdt ute. God ventilering var det også blitt. Så det fungerte faktisk fint å spille der nå.


Folkene bak spillet Vikingjarl var veldig koselige, og bød på snacks og brus til og med. Tommel opp! Og alle som var med i dag kan vinne en utgave av spillet når det kommer i produksjon. Håper vi vinner!

Spillet var gøy; vi var vikinger på tokt rundt om i Europa. Målet var å lage settlements og nå opp til 10 poeng. Spillet er jo ikke ferdig enda, så det blir justeringer på endel som var "urettferdig" eller ikke helt godt slik det var i dag. Men spennende prosjekt, og spillet så riktig så profft ut!

Hvis du er nysgjerrig på prosjektet og vil holde deg oppdatert til de får lagt det ut på KickStarter, så følg dem på Facebook da vel... Eller enda bedre: hvis du er interessert i å hjelpe til med prosjektet, så trenger de både tekstforfatter og illustratør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar