mandag 11. april 2016

Helgebesøk

I helgen har jeg hatt besøk fra Lismarka. Søstra mi med mann og barn har vært her for vårens første skikkelige loppis-runde. Med småbarn som ikke synes noe om å la lekene ligge igjen inne på "butikken", som helst vil løpe i alle retninger, og som absolutt ikke vil sove om natten, trodde søstra mi at en hel helg med loppemarkeder og overnatting borte ikke ville gå så bra. Jeg synes det gikk kjempefint jeg!

Vi møttes på første loppemarked i god tid før åpning. De som kom langveisfra hadde beregnet litt vel god tid, men da fikk vesla løpt fra seg litt og testa lekestativet i skolegården. Vi rakk sju loppemarkeder den første dagen, og fikk fylt opp den lille bilen til svigerbror rimelig til randen (trodde vi). En tur innom Sandvika Storsenter for å ta en tur på Outland, og kjøpe inn til middag ble det også tid til.

Etter helgens første loppisrunde ble det en god lasagnemiddag laget av min kjære hobbykokk Anders, før vi voksne spilte litt brettspill. Ikke videre lett med en 2-åring som ville ha oppmerksomhet hele tiden. Men det er helt ok når man er tante Nina og hun er verdens herligste jentunge! Vi fikk spilt et spill alle fire, og etter at søstra mi la seg sammen med niesa mi fortsatte vi med et tremannsspill. Alle var trøtte på kvelden, så det ble ikke så sent.

Søndagen valgte vi å reise ut fra bykjernen og ta loppemarkedene i Bærum og omegn. Etter to loppiser var bilen nesten full allerede. Men vi fortsatte å stappe inn i alle kriker og kroker. Etter siste loppemarkedet denne dagen satt vi alle (nei, ikke sjåføren eller 2-åringen) med flere poser på fanget. Med så mye nyinnkjøpt stæsj i bilen må vi jo kunne si oss fornøyde med fangsten både denne dagen og dagen før.

Merkelig nok klarte de som skulle hjem til Lismarka å få plass til alt det fine de hadde kjøpt, men om de fikk tingene ut igjen av bilen vet jeg ingenting om. Kanskje alt sitter bom fast fremdeles.

Ny loppistur i bil den 23. april! :D
Prinsessa!
Spiller brettspill med utålmodig jente.
Spilte 7 Wonders.
Liten jente, stor sykkel.
"Ikke ta bilde av meg!"
Bokfangsten vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar