lørdag 14. november 2015

Munchkinkveld med Munchkinmannen

I går hadde vi satt av hele dagen og kvelden til spilling. Med ett tema, en spillfranchise og en mann som er helt gal etter disse spillene. Grunnen til denne spesielle dagen var enkel: det er kun oss tre av Outland-gjengen som liker å spille Munchkin, så da måtte vi få til en lekedate.Vi fikk besøk av Munchkinmannen halv fem, siden han sov litt vel lenge og måtte bytte dekk på bilen før han kunne komme. Med seg hadde han en bag full av spill, spilleffekter (terninger mm.) og morosaker (bokmerker mm.). Det ble en liten show-and-tell-stund med litt innebygd sikling, før vi begynte å spille.

Vi prøvde flere forskjellige Munchkin-spill (the good old kind) med varierte expansions iblandet, vi spilte en omgang Munchkin Quest med expansion og to runder med Loot Letter (Munchkin-versjonen av Love Letter). Det ble vel iallefall åtte timer med variert Munchkin-spilling. (Vi avsluttet riktignok spilldagen vår med noe som slettes ikke var Munchkin-relatert, men klokka var forlengst passert midnatt så vi lot det gå.)

Det ble en artig dag. Det var gøy å få prøvd Munchkin Quest igjen, og endelig få fullført det for første gang! Og jeg vant både Munchkin Quest og de to omgangene med Loot Letter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar